Gerookte houten vloeren

Een gerookt houten vloer is donkerder door het  chemische proces van looizuur en ammoniadampen. Hierdoor verkleurd de houten vloer. Eiken is een goede houtsoort om te roken daar eiken looizuur bevat. Russisch eiken bevat doorgaans minder looizuur dan Frans eiken. Floor Express  heeft een goed samenwerkingsverband met de fabrieken waar de vloeren gerookt worden. FlooreXpress heeft 30 jaar ervaring. Zo bent u verzekerd van een taylormade vloer  van hoge kwaliteit met zeer scherpe prijssteling

Bij de aankoop van een gerookte eiken vloer moet u rekening houden met:

 • Opbouw ondervloer
 • Parket delen of houten planken in meerdere maten
 • Vloerverwarming
 • De buren

Een gerookte vloer zelf leggen of laten doen?

Een houten vloer leggen is met de juiste informatie en het juiste gereedschap goed zelf te doen. Bent u niet zo’n doe-het-zelver dan raden wij u aan een vloerenlegger in de arm te nemen. FlooreXpress  werkt met verschillende vloerenlegbedrijven die tegen zeer scherpe prijsstelling werken. Gerookte houten vloeren zijn kant en klaar en kunnen na het leggen meteen in gebruik worden genomen.
Voor het onderhoud hoeft u alleen maar te dweilen met een parketreiniger en omdat deze vloer geolied is hoeft u deze vloer nooit meer te schuren.

Over Ons

Bij FlooreXpress profiteert u altijd van eerlijke prijzen en scherpe aanbiedingen op gerookte houten vloeren. FlooreXpress heeft een zeer uitgebreide collectie gerookte houten vloeren met bijpassende plinten en verschillende type ondervloeren . Alle vloeren zijn voorzien van minstens tien jaar garantie.

Vanuit ons magazijn in Amsterdam leveren wij snel en zorgvuldig door geheel Nederland, en uiteraard ook Amsterdam. Wilt u advies over welk type eiken vloer voor u de beste keuze is? Bel dan geheel vrijblijvend met Herman van Kerkwijk, hij  geeft u een goed idee welke aanbiedingen en mogelijkheden er zijn.

U kiest zelf op welke manier u het thuis wilt krijgen; afhalen in onze showroom of laat bezorgen.

FlooreXpress raadt u aan de  houten vloeren met eigen ogen te komen bekijken, te voelen en aan te raken. Dat kan in onze speciaal ingerichte showroom! Neem contact met ons op of vul het contactformulier in om een afspraak te maken. FlooreXpress Amsterdam heeft 30 jaar ervaring op het gebied van houten vloeren.

Let op: wij zijn geen winkel! Donderdag,vrijdag en zaterdag geopend. Alle andere dagen op afspraak.

Bel Herman om een afspraak te maken: 06-2180 3967

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacy statement