Houten project vloeren

Houten vloeren

Zoekt u een vloer op projectmatige basis dwz voor de zakelijke markt? FlooreXpress uit Amsterdam levert vloeren van hout in verschillende maten en soorten.

Herman van Kerkwijk heeft meer dan 30 jaar ervaring in houten projectvloeren; je kunt gerust spreken van houten vloeren specialist.

Projectvloeren in de zorg, onderwijs, het bedrijfsleven of in opdracht van architecten en in de horeca. Velen kantoren, winkels, en scholen en bij zorginstellingen zijn voorzien van procetvloeren van FloorExpress. Eiken, vissegraat, massief hout, lamelparket, duoplank, breed, lang, kort, kleur en de dikte zijn keuzes die gemaakt moeten worden. Bij de aanschaf van een houten vloer moet er rekening gehouden worden met:

  • Opbouw ondervloer
  • Massief parket, lamelparket of parket delen
  • Vloerverwarming
  • De buren

Wij zijn gespecialiseerd in eiken vloeren in breedtes van 15, 18, 22, 26, en 32 cm met een toplaag van 4 – 6 mm.

Deze vloeren kunnen op bestelling gemaakt worden volgens een foto, sample of internet afbeelding.

De behandelingen kunnen bestaan uit: Schaven, roken, verouderen, borstelen, logen, en olieen.

Voor project gebruik kunnen we de vloer afwerken met LED gedroogde olie in verschillende kleuren, die makkelijker in onderhoud is en een betere vloeistofdichtheid heeft.

Wij kunnen rechtstreeks inkopen bij alle gerenommeerde fabrikanten van vloeren. Door de grootschalige organisatie en de rechtstreeks relatie met deze fabrikanten zijn wij voordeliger dan uw lokale vloerenwinkel. Naast een goede prijs zorgen wij ook voor een kwaliteit die goed aansluit bij uw wensen. Uiteraard voldoen onze producten aan de strengste eisen die voor uw organisatie van belang zijn

Heeft u vragen over een houten vloer of wilt u de vloer met eigen ogen bekijken, voelen en aanraken. Dat kan in onze speciaal ingerichte showroom! Alle houten vloeren kunnen gebruiksklaar, afgewerkt geleverd worden en gelegd worden. Klik hier voor meer info over ons nieuwe product LED Hardwasolie

Bel Herman van Kerkwijk 00316-21803967