Zoekt u een houten vloer?

FlooreXpress uit Amsterdam levert vloeren van hout in verschillende maten en soorten.  Eiken, vissegraat, massief hout, lamelparket, duoplank, breed, lang, kort, kleur en de dikte zijn keuzes die gemaakt moeten worden. Bij de aanschaf van een houten vloer moet er rekening gehouden worden met:

 • Gebruik & onderhoud
 • Functionaliteit
 • Uitstraling
 • Akoestiek
 • Vloerverwarming

Zelf leggen of laten doen

Een houten vloer leggen is met de juiste informatie en het juiste gereedschap heel goed zelf te doen. Vloerdelen en parket zijn meestal voorzien van een mes en groef. Dit maakt het leggen redelijk simpel. Een houten vloer leg je in de regel met de naden haaks ten opzichte van het grootste raam. Op deze manier valt het licht parallel aan de naden en zie je ze het minst. De legrichting kan een ruimte ook optisch langer of breder maken. Hierbij is het net als met kleding: strepen in de breedte maken breder, strepen in de lengte maken langer. Een ruimtelijk effect krijg je ook door de vloer diagonaal te leggen.

Klinkt u bovenstaande uitleg ingewikkeld. Neem dan onze legservice in de arm.

Bij FlooreXpress profiteert u altijd van eerlijke prijzen en scherpe aanbiedingen op houten vloeren. FlooreXpress heeft een zeer uitgebreide collectie houten vloeren, bijpassende plinten en verschillende type ondervloeren . Alle vloeren zijn voorzien van minstens tien jaar garantie.

FlooreXpress levert houten vloeren in Amsterdam, Amstelveen, Badhoevedorp, Diemen, Zaandam, Hoofddorp, Weesp, Abcoude, Ouderkerk a d Amstel, Aalsmeer. Maar ook daarbuiten.

Heeft u vragen over een houten vloer of wilt u de vloer met eigen ogen bekijken, voelen en aanraken. Dat kan in onze speciaal ingerichte showroom! Neem contact met ons op of vul onderstaand contactformulier in om een afspraak te maken. FlooreXpress heeft 30 jaar ervaring op het gebied van houten vloeren.

Bel Herman om een afspraak te maken: +316-2180 3967

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacy statement