Houten vloeren voor de zakelijke markt?

 

FlooreXpress biedt B2B oplossingen
Herman van Kerkwijk van FlooreXpress werkt regelmatig samen met aannemers, makelaars, architecten, projectontwikkelaars of bijv vastgoedbeheerders. Bij verhuizing, nieuwbouw, nieuwe huurders/ kopers of bij leegstand levert FlooreXpress houten kwaliteitsvloeren geschikt voor gebruik in woningen, horeca, kantoren en winkels.

Naast houten vloeren leveren we houten lamel- en multiplexsysteem vloeren met een eiken toplaag maar ook PVC-vloeren. Ook het leggen van de vloeren is bij ons in goede handen

Meer dan 30 jaar ervaring in de vloerenbusiness
Naast de professionele deskundigheid heeft Herman van Kerkwijk een grote passie voor alles wat te maken heeft met hout. Vakkundig en gedreven met scherpe prijsstelling. Vloeren van hout in verschillende maten en soorten.  Eiken, visgraat, massief hout, lamelparket, duoplank, breed, lang, kort, kleur en de dikte zijn keuzes die gemaakt moeten worden. Herman van Kerkwijk adviseert u geheel vrijblijvend  Bij de aanschaf van een houten vloer moet er rekening gehouden worden met:

 • Opbouw ondervloer
 • Massief parket, lamelparket of parket delen
 • Vloerverwarming
 • De buren

Wat bieden we de zakelijke markt
FlooreXpress biedt eerlijke prijzen en scherpe aanbiedingen op houten vloeren. Wij zijn gespecialiseerd in eiken vloeren in breedtes van 15, 18, 22, 26, en 32 cm met een toplaag van 4 – 6 mm. Naast de uitgebreide collectie houten vloeren leveren we de bijpassende plinten en verschillende type ondervloeren. Alle vloeren zijn voorzien van minstens 15 jaar garantie.

De behandelingen kunnen bestaan uit: Schaven, roken, verouderen, borstelen, logen, en olieen.

Voor zakelijk gebruik kunnen we de  hoten vloer afwerken met LED gedroogde olie in verschillende kleuren, die makkelijker in onderhoud is en een betere vloeistofdichtheid heeft.

FlooreXpress  koopt rechtstreeks in bij alle gerenommeerde fabrikanten van vloeren. Door de korte lijntjes met deze fabrikanten zijn we voordeliger dan uw lokale vloerenwinkel.

Heeft u vragen over een houten vloer of wilt u de vloer met eigen ogen bekijken, voelen en aanraken. Dat kan in onze speciaal ingerichte showroom! 

De houten vloeren prijzen lopen erg uiteen. Neem contact op voor advies of prijzen! Of vul het offerteformulier in.

Bel Herman om een afspraak te maken: +316-2180 3967

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacy statement