Lamelparket Amsterdam

Bent u op zoek naar lamelparket omgeving Amsterdam? Dan bent u bij FlooreXpress aan het juiste adres. Lamelparket is parket dat bestaat uit planken  en is opgebouwd uit verschillende lagen. De bovenste laag bestaat uit hardhout. De onderlaag bestaat uit multiplex, tussen de 10-16 mm dik en meestal van beuken of hardhout.

Zelf leggen of laten leggen

Het leggen van een lamelparket vloer is redelijk eenvoudig met de juiste kennis en gereedschap. Op de bestaande vloer (hout, beton, zandcement dekvloer etc.) wordt de vloer verlijmd of zwevend gelegd. Een verlijmde vloer wordt vastgelijmd aan de bestaande vloer. Een zwevend gelegde vloer ligt los op een tussen (onder-) vloer. Wilt u de vloer niet zelf leggen? Neem dan een vloerenlegger in de arm. FlooreXpress heeft goede connecties

Over Ons

Bij FlooreXpress profiteert u altijd van eerlijke prijzen en scherpe aanbiedingen op Lamelparket. FlooreXpress heeft een zeer uitgebreide collectie Lamelparket met bijpassende plinten en verschillende type ondervloeren . Alle vloeren zijn voorzien van minstens tien jaar garantie.

Vanuit ons  magazijn in Amsterdam leveren wij snel en zorgvuldig door geheel Nederland, en uiteraard ook Amsterdam. Wilt u advies over welk type lamelparket voor u de beste keuze is? Bel dan geheel vrijblijvend met Herman van Kerkwijk, hij  geeft u een goed idee welke aanbiedingen en mogelijkheden er zijn.

U kiest zelf op welke manier u het thuis wilt krijgen; afhalen in onze showroom of laat bezorgen.

FlooreXpress levert lamelparket vloeren in Amsterdam, Amstelveen, Badhoevedorp, Diemen, Zaandam, Hoofddorp, Weesp, Abcoude, Ouderkerk a d Amstel, Aalsmeer. Maar ook daarbuiten.

FlooreXpress raadt u aan de vloer met eigen ogen te komen bekijken, te voelen en aan te raken. Dat kan in onze speciaal ingerichte showroom! Neem contact met ons op of vul het contactformulier in om een afspraak te maken. FlooreXpress Amsterdam heeft 30 jaar ervaring op het gebied van houten vloeren.

Let op: wij zijn geen winkel! Donderdag,vrijdag en zaterdag geopend. Alle andere dagen op afspraak.

Bel Herman om een afspraak te maken: +316-2180 3967

Contactformulier

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw bericht

    Ik ga akkoord met de privacy statement