Mozaiek vloer

Mozaïek parket is parket dat in blokken wordt gelegd. Hierdoor krijgt het een mozaïek patroon. Mozaiek vloeren heeft karakter en creëert een unieke uitstraling in iedere ruimte. Mozaïek parket is in verschillende patronen te leggen.

Amsterdams vloeren magazijn heeft mozaiek vloeren van massief eiken

3 soorten mozaiek

 • Blokmotief va € 14,95 / m2
 • Lijnmotief va € 29,95 / m2
 • Visgraatmotief va € 49,95 / m2

Mozaiekvloeren bij Houtenvloer Amsterdam

Deze zijn af te werken met circa 30 kleuren olie naar keuze

vloerafwerking

Vloeren kunnen op diverse manieren afgewerkt worden. De afwerking van een vloer bepaalt het karakter. Bijv roken, verouderen, logen, lakken, led olie, 2 componenten olie, borstelen en alle andere behandelingen zijn mogelijk bij FlooreXpress
Bij FlooreXpress profiteert u altijd van eerlijke prijzen en scherpe aanbiedingen op mozaiek vloeren. FlooreXpress heeft een zeer uitgebreide collectie houten vloeren, bijpassende plinten en verschillende type ondervloeren . Alle vloeren zijn voorzien van minstens tien jaar garantie.

FlooreXpress levert mozaiek vloeren in Amsterdam, Amstelveen, Badhoevedorp, Diemen, Zaandam, Hoofddorp, Weesp, Abcoude, Ouderkerk a d Amstel, Aalsmeer. Maar ook daarbuiten.

Heeft u vragen over een mozaiek vloer of wilt u de vloer met eigen ogen bekijken, voelen en aanraken. Dat kan in onze speciaal ingerichte showroom! Neem contact met ons op of vul het contactformulier in om een afspraak te maken. FlooreXpress heeft 30 jaar ervaring op het gebied van houten vloeren. Bel Herman en krijg gratis vrijblijvend advies!

Bel Herman om een afspraak te maken: +316-2180 3967

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacy statement