PVC stroken en tegels

PVC stroken en tegels

Zoekt u een PVC vloer voor uw bedrijf? Met meer dan 30 jaar ervaring is FlooreXpress een goede keuze.

Projectvloeren van PVC stroken en tegels in de zorg, onderwijs, het bedrijfsleven of in opdracht van architecten en in de horeca. Velen kantoren, winkels, scholen en zorginstellingen zijn voorzien van projectvloeren van FlooreXpress.

FlooreXpress biedt een ruim assortiment PVC vloeren van verschillende merken en lijnen. De PVC vloeren zijn steeds natuurgetrouwer en vaak niet van echt hout of steen te onderscheiden. Ze zijn in velen verschillende prints verkrijgbaar. PVC vloeren worden in stroken of tegelformaat geleverd in verschillende afmetingen. PVC vloeren zijn afgewerkt met een PU-beschermlaag. Deze laag vormt een sterke bescherming tegen krassen, vlekken en andere slijtage. Gemakkelijk in onderhoud.

Voordelen PVC vloeren

  • Eenvoudig zelf te leggen
  • Vochtbestendig
  • Slijtvast
  • Vloerverwarming geschikt
  • Makkelijk in onderhoud

PVC vloer laten leggen door professionals?
Floorexpress werkt samen met diverse zelfstandige vloerenleggers.

Zelf uw PVC vloer leggen?
Een PVCvloer is eenvoudig zelf te leggen. Je hebt geen zaag nodig omdat een PVCvloer kunt snijden op de gewenste lengte. PVS stroken hebben een slijtlaag tussen de 0.2 en 0.55 mm, de laatste is project geschikt. Geen ondervloer nodig omdat PVC een hoge dichtheid heeft Floorexpress adviseert u graag en garandeert een goede prijs/kwaliteit van PVC vloeren. Floorexpress is gevestigd in Amsterdam.

Maak een afspraak met Herman van Kerkwijk voor een vrijblijvend advies op maat. bel

Herman van Kerkwijk 06-21803967