Verouderde eiken vloeren

Een verouderde eiken vloer is een bewerkte vloer. Deze vloeren hebben een doorleefde look, open noesten en zijn vaak geschaafd. Echte verouderde vloeren van eiken zijn schaars geworden, vandaar dat de eiken vloerdelen bewerkt worden.

Bij de aankoop van een houten vloer moet u rekening houden met:

 • Opbouw ondervloer
 • Massief parket, parket delen of houten planken
 • Vloerverwarming
 • De buren

Een verouderde eiken vloer zelf leggen of laten doen?

Een verouderde eiken vloer leggen is met de juiste informatie en het juiste gereedschap goed zelf te doen. Houten  eiken planken zijn voorzien van een mes en groef.  Een houten vloer leg je in de regel met de naden haaks ten opzichte van het grootste raam. Op deze manier valt het licht parallel aan de naden en zie je ze het minst. De legrichting kan een ruimte ook optisch langer of breder maken. Hierbij is het net als met kleding: strepen in de breedte maken breder, strepen in de lengte maken langer. Een ruimtelijk effect krijg je ook door de vloer diagonaal te leggen.

Klinkt u bovenstaande uitleg te ingewikkeld. Neem dan een professionele vloerenlegger in de arm. FlooreXpress  heeft goede connecties.

Over Ons

Bij FlooreXpress profiteert u altijd van eerlijke prijzen en scherpe aanbiedingen op verouderde eiken vloeren. FlooreXpress heeft een zeer uitgebreide collectie met bijpassende plinten en verschillende type ondervloeren . Alle vloeren zijn voorzien van minstens tien jaar garantie.

Vanuit ons  magazijn in Amsterdam leveren wij snel en zorgvuldig door geheel Nederland, en uiteraard ook Amsterdam. Wilt u advies over welk type vloer voor u de beste keuze is? Bel dan geheel vrijblijvend met Herman van Kerkwijk, hij  geeft u een goed idee welke aanbiedingen en mogelijkheden er zijn.

U kiest zelf op welke manier u het thuis wilt krijgen; afhalen in onze showroom of laat bezorgen.

FlooreXpress raadt u aan de vloer met eigen ogen te komen bekijken, te voelen en aan te raken. Dat kan in onze speciaal ingerichte showroom! Neem contact met ons op of vul het contactformulier in om een afspraak te maken. FlooreXpress Amsterdam heeft 30 jaar ervaring op het gebied van houten vloeren.

Let op: wij zijn geen winkel! Donderdag,vrijdag en zaterdag geopend. Alle andere dagen op afspraak.

Bel Herman om een afspraak te maken: 06-2180 3967

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacy statement